ÇANTA FERMUAR

Çantalar bizim için; günlük yaşantımızda hayatımızı kolaylaştıran, elimizde taşımak istemediğimiz herşeyi içine sıkıştırdığımız, bazen olmazsa olmazımız, bazende taşımaktan sıkıldığımız bir ürün.

Fermuar, çanta için; fermuarlarda çanta için hayati önem taşıyan, uzun ömürlü olması gereken, iki kere çekip kapattığımızda takılmayan, kaliteli olması gereken aksesuar/ara parçalardır.

Çanta alırken önce dış görünüşüne, şekline, sonra iç bölümlerinin genişliğine, daha sonra çanta fermuarın ileri geri kontrolüne ve son olarakta fiyatına bakarız. Tabi ki sıralama kişiden kişiye değişebilir. Kişiden kişiye değişmeyecek olan tek şey fermuarı bozulduğunda sıkılan canımız. Çantanın işlevselliğini yitirmesi hepimizin canını sıkan bir konudur.

CCS Fermuar olarak, t/3 &  t/5 metal çanta fermuar üretimi yaparken bahsettiğimiz konuları göz önüne alarak, ürün kalitemizi ve kontrol mekanizmasını geliştirmekteyiz. Elimizde ki donelerle üretimimizi müşteri memnuniyetine dönüştürerek her geçen gün daha iyi kalitede fermuar üretmek için çaba sarfetmekteyiz. Öyle ki kimse fermuar bozulduğu için çantasını atmak istemez, ancak işlevselliğini yitiren fermuardan dolayı, kullanmak istediğimiz çantayı bir kenara atarak onu ölüme terkederiz.

Elbette bu aksesuarlar zamanla eskiyen, aşınabilen, dişi kopabilen, kumaşı yırtılabilen pirinç dişli aksesuarlardır.
Ancak bunu en uzun süreye yayabilmek yegane gayemizdir.

Sizlerde t/3 & t/5 metal fermuar dikimi yapıyorsanız, çanta üreticisiyseniz, hobi olarak bu işi yapıyorsanız, direkt fermuar üreticisi olan bizlerle görüşüp perakende/toptan fermuar fiyatlarımız hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Metal Fermuar üretimlerimiz en kısa 8cm’den başlayıp, istenilen yüksek uzunluklara kadar yapılabilir. Üretimlerde oluşan %5+ üretim adedi fazlalığı müşterilerimizin bilgisi dahilinde eklenmektedir.

Ayrıca naylon tip5-300 metre rulo olarak, tip10-200 metre rulo olarakta naylon fermuar satışlarımız bulunmaktadır.

Örnek Çanta Fermuar Resimleri;

metal fermuarlı çanta metal fermuarlı çanta  metal fermuarlı çanta metal fermuarlı çanta4  sarı çanta nikel fermuar beyaz çanta light fermuar pembe çanta metal fermuarlı çanta metal fermuar  metal fermuar çanta light fermuar  metal fermuar çanta   metal fermuar çanta metal fermuar çanta metal fermuar çanta siyah fermuar çanta ve cüzdan metal fermuar çanta metal fermuar çanta   metal fermuar çanta  metal fermuar çanta siyah fermuarlı çanta     metal fermuar çanta metal fermuar çanta metal fermuar çanta   metal fermuar çanta metal fermuar çanta metal fermuarlı çanta metal fermuar çanta metal fermuar çanta metal fermuar çanta metal fermuar çanta beyaz çanta black nikel fermuarlı metal fermuar çanta   metal fermuar çanta    metal fermuar çanta    metal fermuar çanta

Share This Story, Choose Your Platform!

Metal Fermuar Çeşitleri & Fermuar Üretimi & Fermuar Kullanım Alanları

Metal Fermuarlar yaygın olarak kullanılan aksesuar/fermuar çeşitlerinden biridir.

Metal Fermuarları nerelerde kullanırız? Fermuar genel kullanım alanları; ceketlerde, montlarda, çantalarda, valizlerde, botlarda metal fermuarlar yaygın olarak kullanılmaktadır.

metal fermuar

Fermuarlar genel olarak 3’e ayrılır. Metal, kemik, naylon.

Metal fermuarlar kendi içerisinde yapısına ve yaygın olarak kullanılımına göre üçe ayrılır.

  • Metal separe fermuarlar (alttan açılır,örnek mont fermuarları)
  • Metal dipli fermuarlar (alttan kapalıdır açılmaz, örnek el çantası fermuarları)
  • Metal konbi fermuarlar (iki kürsörlüdür. bir kürsör aşağıdan yukarı doğru açar, diğer kürsör aşağıdan yukarıya kapatır. örnek uzun kabanlar, bavullar)

Aynı zamanda metal fermuarların üzerinde kullanılacak olan metaryale göre en uygun olan fermuar kalınlığı kullanılmalıdır.

Bu kalınlıkları birbirinden ayırmak için diş kalınlığına göre tip2-tip3 olarak isim verilmiştir. Bazı yerlerde m2-m3 olarakta ifade edilmektedir.

Metal fermuarların sınıflandırılırken ayrım yapılan özelliklerden biri de metal fermuarların diş genişliğidir. Metal fermuarlar kendi içerisinde tip3 metal fermuarlar 3.50-3.60 mm, tip4 metal fermuarlar 4.45-4.55 mm, tip5 metal fermuarlar 5.80-6.00 mm, tip8 metal fermuarlar 8.10-8.20 mm ve tip10 metal fermuarlar 8.50-8.60 mm dişli genişliğine sahip modeller yer almaktadır. 

Yaygın olarak bilinen/kullanılan metal fermuarlar;

TİP3 Metal Fermuarlar

metal fermuar

TİP5 Metal Fermuarlar

metal fermuar

TİP8 Metal Fermuarlar

TİP10 Metal Fermuarlar